Jordgubb, getost & kyckling wraps

Recept och bilder från Minimalist baker.
 
Jordgubb, getost & kyckling wraps, 2 st
2 fullkorns wraps (ev. glutenfria wraps)
2 dl hackad spenat
2 dl hackade jordgubbar
50 g getost, skärd i lagom stora bitar
2 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
1 msk honung
200g grillad kyckling
 
 I en stor skål blanda ihop honung och balsamvinäger. Vispa i olivolja och justera kryddor efter behov, lägga till salt och peppar om så önskas. Lägg jordgubbar och låt dra i några minuter. Tillsätt sedan spenat och blanda om. Placera din wrap på en bit bakplåtspapper och toppa med spenat-jordgubbsblandningen, några bitar getost, och grillad kyckling. Häll en matsked av den restrerande dressingen över salladen och rulla ihop. Servera genast. Wrapsen håller inte i kylskåpet så länge eftersom de blir fuktig snabbt. Servera med spenat, jordgubbar och sallad.

Kommentera här: