Overnight oats

Jag ÄLSKAR overnight-oats, eller på svenska: "övernatt-haregryn". Har gjort det här flera gånger och det är perfekt då man inte vill ha varm havregrynsgröt till frukost. Mums mums. Denna gången testade jag använda snabbgröt istället för vanliga havreflingor, det blev inte lika gröt-aktigt men absolut lika gott.
 
Overnight oats, 1 pers
1dl havregryn (glutenfritt: använd havregryn gjorda av ren havre)
1 1/4dl vanilj soyamjölk (eller annan mjölk + vaniljextract)
 
Blanda ihop och låt stå över natten, gärna i en burk med lock. Servera med färka frukter och bär.
 
TIPS! Det finns ju alla möjliga sorter och smaker på mjölk, testa dig fram! Nästa gång ska jag prova soyamjölk med chokladsmak och toppa med hallon! Mums :)
 
(Räknad på vanlig soyamjölk, använder man soyamjölk med smak kan värdena gå upp lite)

Kommentera här: