Regnbågs frukt pizza
Det här receptet är kanske inte det hälsosammaste, men med lite ändringar från orginalreceptet
(som är från Wine and glue) tycker jag att det är helt okej att unna sig någon dag.
Fruktpizza
Botten:
2 dl valfritt nötmjöl
4 tsk kokos mjöl
2 tsk smält kokos olja
2-4 msk vatten
Ovanpå:
1 dl vaniljpudding
1/2 dl soyagrädde
jordgubbar
cantaloupemelon (använd gärna en rolig pepparkaksform att skära med)
ananas
kiwi
blåbär
björnbär
Blanda ihop alla ingredienser till bottnen, börja med 2 msk vatten. Om degen är för hård, tillsätt mera vatten.
Tryck ut degen till en rund kaka. Låt stå kallt medan du förbereder resten.
Vispa grädden hårt, tillsätt vaniljpuddingen och vispa till en fast smet. Ställ kallt medan du skär frukterna.
Skär jordgubbar, ananas, kiwi, och cantaloupe i skivor.
Ta fram bottnen, täck bottnen med gräddblandningen och rada frukterna och bären som du önskar.